Buvatn Nes Østmark

🐣 God pĂ„ske đŸŁ

PĂ„sken er hĂžytid for fjellkos med familie og venner. 

Her toppes de fine dagene med gode turer og aktive dager. Familiene er samlet i solveggen til varm kakao og pĂžlsegrilling. Sammen skapes gode minner og viktig kvalitetstid.

Vi hĂ„per selvsagt pĂ„ godt vĂŠr og godt skifĂžre. Oversikt over skisporene i vĂ„re omrĂ„der finner du her: http://skisporet.no 

PĂ„skeskirenn og pĂ„skeaktiviteter blir arrangert i mange hyttevel, men det arrangeres ogsĂ„ en mengde ulike aktiviteter pĂ„ utfartsstedene som NystĂžlkrokenNesfjellet og Ranten Hotel. FĂžlg linkene til de ulike arrangementene og programmene. 

Det finnes ogsÄ flere aktiviteter pÄ kva skjer i Hallingdal og ulike aktiviteter registrert pÄ Nesbyen

Nyt dagene og lag din drĂžmmepĂ„ske 🐣

(Bildet er fra pÄske pÄ Buvatn i Nes Østmark, foto Magne Maurset)
Hytteportal

Hytteportal for Nesbyen

Hytteportalen viser en oversikt over hva som finnes av varer, tjenester og spisesteder i Nesbyen. Er det noe du ikke finner, kontakt oss gjerne pÄ turistkontoret; info@nesbyen.no eller pÄ vÄr vakttelefon 32070170.

Hytteportal

BĂŠrekraftspris

BĂŠrekraftpris 2023 til Nesbyen

PĂ„ vei inn i pĂ„skekosen er vi pĂ„ Nesbyen Turist- og NĂŠringsservice ekstra stolte! Vi har fĂ„tt Destinasjonenes BĂŠrekraftpris 2023 for vĂ„rt digitaliseringsprosjekt i Nesbyen Historiske Opplevelser. For oss er det en stor anerkjennelse fra kollegaer og venner i reiselivet, og et bevis pĂ„ at det harde arbeidet vĂ„rt gir mening.

BÊrekraftsnettverket representerer et nasjonalt bedriftsnettverk for reisemÄl som er en del av ordningen «BÊrekraftig ReisemÄl». Med et medlemskap bestÄende av over 40 dedikerte reisemÄl i hele Norge, jobber nettverket intensivt for Ä oversette bÊrekraftige visjoner til praktisk handling. Gjennom utvikling av verktÞy, felles satsingsomrÄder og tettere dialog, sikter nettverket mot Ä gjÞre reisemÄlene mer ressurseffektive, konkurransedyktige og innovative pÄ lokalt nivÄ.


Digitaliseringsprosjekt i Nesbyen Historiske Opplevelser

Ved hjelp av digitale verktĂžy har vi hatt som mĂ„l Ă„ gi nytt liv til Nesbyens historie. Fra digitalisering av eksisterende audioguide360-visning av nettverket, til virtuell/AR-stavkirke, har vi laget mĂ„ter for folk Ă„ dykke dypt inn i historien pĂ„ en morsom og interaktiv mĂ„te. Å bli anerkjent for dette arbeidet av BĂŠrekraftsnettverket betyr at vi er pĂ„ riktig spor.


Takk for at du bidrar

Denne anerkjennelsen fra BÊrekraftsnettverket er en pÄminnelse om at samarbeid er nÞkkelen til et mer bÊrekraftig reiseliv. Vi er takknemlige for hver og en som besÞker Nesbyen og blir en del av vÄr historie og vÄr fremtid. Sammen sÞrger vi for at Nesbyen er et fantastisk sted Ä bÄde bo og besÞke, nÄ og for fremtidige generasjoner.

Nesbyen Turistkontor Nettbutikk

PĂ„skegave eller vertinnegave 🐣

I nettbutikken vÄr kan du bestille eller komme innom turistkontoret for Ä kjÞpe med deg en pÄskegave eller for Ä gi en vertinnegave.

Bildet viser et sitteunderlag med en Hallingrose, som er et element fra et rosemalt tak, malt av lokal kunstner Halvor Lindahl (1919-2010) fra Nesbyen. Hallingrosa stÄr for kvalitet og du finner den ved de ulike medlemsbedriftene i nettverket "Nesbyen Historiske Opplevelser".

Du finner ogsÄ vÄr brosjyre om Nesbyen Historiske Opplevelser her; Opplevelser, mat og husrom som setter spor.

NystĂžlkroken

GOD PÅSKE 🐣

Vi pĂ„ Nesbyen Turistkontor Ăžnsker dere alle en riktig GOD PÅSKE. 

Om du befinner deg pÄ hytta eller pÄ skitur i fjellheimen det meste av tiden, hÄper vi likevel du tar deg tid til en
shoppingrunde i sentrum og avslutter med et kafĂ©besĂžk đŸ˜Ž

🐣 🛍 đŸ„ ☕

Har du behov for kontakt med oss, send oss gjerne en
epost info@nesbyen.no
Om det haster kan du kontakte oss pÄ vÄr
vakttelefon 32 07 01 70

PĂ„skehilsner fra Solveig, Anna, Lars og Marianne☀

Mailmojo