Sammen for Nesbyen - Hjertet i Hallingdal
Kunstnerisk sommer

Denne sommeren er det enda flere grunner til å tilbringe feriedagene i Nesbyen.

Besøk den helt nye interaktive og spennende kunstutstillingen om Hans Gude og kunsthistorien i Nesbyen. For første gang kan du delta på faste guidede turer i Gamle Nes og kunstlandskap Nesbyen. Les mer på visitnesbyen.no.

I vårt nyeste magasin "Ko skjer i Nesbyen" kommer vi også med 20 tips til sommeraktiviteter. Og som vanlig er sommerprogrammet fylt med spennende konserter og arrangementer. Husk at du kan kjøpe billetter til de fleste aktiviteter og arrangementer på visitnesbyen.no

Det bygges sykkelstier som aldri før i Nesbyen. Den maskinbygde stien fra Utsikten er godt inne i tredje byggetrinn og gravearbeidet er godt i gang på Nesfjellet. Nå er salget i gang for Andelsbrev til "Norges flotteste sykkelopplevelse". Bli med å realisere en attraksjon uten sidestykke!

NTN har avsvaret for Meteorittparken Gardnos, og etter en hektisk innspurt åpnet årets sommersesong forrige helg. Guidene står klare for å ta med flere tusen besøkende på en reise gjennom historien denne sommeren.

Nesbyen Turistkontor har sommeråpent 1.-31.juli hver ukedag kl.12-18 og 
hver lørdag kl.10-15. Velkommen innom! 

Ta eierskap i stien fra Nesfjella til sentrum

Salget av Andelsbrev er nå i gang for å sikre finansieringen av den spektakulære gang- og sykkelstien fra Nesfjella til sentrum av Nesbyen.

Stiftelsen "Norges flotteste sykkelopplevelse" står bak attraksjonen som vil bli et svært viktig steg på veien mot å bli en nasjonalt ledende terrengsykkeldestinasjon. Stien vil utvilsomt gi økt trafikk og aktivitet i sentrum. Stiftelsen skriver på sine sider: "Som næringsdrivende, hytteeier, innbygger og/eller representant for frivillige organisasjoner og lag, inviteres du til å være ambassadør for, og til å kjøpe et eller flere Andelsbrev for å sikre finansieringen av prosjektet". NTN oppfordrer alle til å støtte opp om dette storslagne prosjektet! Les mer her.

Kjempeomtale hos internasjonal gigant

En av verdens største sportsmerkevarer, Red Bull, publiserte nylig en artikkel over terrengsyklistenes must-do-destinasjoner i Norge denne sommeren. Den første destinasjonen på lista? Nesbyen såklart!

En virkelig sterk anerkjennelse av kvalitetene i bygda. Både På Hjørnet, Trailhead Nesbyen og Hagaled Gjestegård trekkes frem. Les hele artikkelen her

Hallingmarken - et ikonisk arrangement

Et av de største arrangementene i Nesbyen trekker mye folk til markedsplassen. Kom og vis frem din bedrift!

Hallingmarken er et tradisjonsrikt og viktig arrangement for Nesbyen. NTN oppfordrer flest mulig til å dele og spre ordet om Hallingmarken i sine sosiale medier. Det er fremdeles plass for bedrifter som ønsker å ha egen stand. Ta kontakt med Hallingmarken om deres bedrift ønsker å vise dere frem for et stort publikum i hyggelige omgivelser. 

Les mer og sjekk ut årets program her.

Inn i kunsten

Den nye utstillingen om Hans Gude i Sorenskrivergården er åpent onsdager 11 - 17, lørdag og søndager 11 - 16 (fom. onsdag 26. juni). Absolutt verdt et besøk!

Lag ost fra bunnen

Bjørnerud Fjellgård tilbyr denne sommeren å bli med på prosessen med ysting av melk til ost. En opplevelse som både er spennende og lærerik. Bookes på visitnesbyen.no.

Guidet tur i meteorittkrateret

Meteorittparken Gardnos holder åpent alle dager kl. 10 - 18 i perioden 15. juni til 15. august. Se filmen fra krateret her.

Nytt fottur-kart

Denne sommeren har vi oppgradert det populære gratis fotturkartet med ennå flere turer og mer detaljert kart. Ta kontakt dersom din bedrift ønsker å tilby kartet gratis til deres besøkende. Vi har også registrert mer enn 60 fotturer på Ut.no.