Sammen for Nesbyen - Hjertet i Hallingdal
Nesbyen Turistkontor
Førjulshilsen fra Nesbyen Turist- og Næringsservice

Vi er midt i desember og julestria er fullt i gang. Det er travle dager hos NTN med delaktighet i flere prosjekter. Vi kan vel trygt si at Nesbyen står i en spennende og positiv vind for tida, bl.a. med gondol-prosjekt, sykkelsti fra Syningen til Sentrum og nye planer for Østenfor Hotel.  Vi gleder oss stort over den satsningen og den utviklingen som Nes nå står foran.

I NTN jobbes det kontinuerlig med oppbygging og utvikling av visitnesbyen.no.
Det er mange arrangører som synliggjør og selger sine aktiviteter og arrangement gjennom aktivitetsportalen. Har du en aktivitet eller et arrangement du ønsker å få markedsført, er visitnesbyen.no en perfekt salgsportal. Ta kontakt med oss her.

Ha en god førjulstid i Nesbyen!

Veggkart med skiløyper i Nes Nord- og Sørmark

Nesbyen turistkontor kan nå tilby et stilrent og klassisk veggkart med detaljert oversikt over skiløyper i Nes Nord- og Sørmark! Dette kartet gjør seg perfekt på hytteveggen! 

Kartet trykkes på 5 mm PVC som er et lett materiale som kan henges rett på veggen med stifter, dobbeltsidig teip eller borrelås. For innendørs bruk.
Formatet på kartet er 80 x 60 cm.

Bestill ditt kart her

skisporet.no
Annonsering på skisporet.no

Gjør din bedrift mer synlig for alle som benytter seg av skiløypenettet i vårt område. skisporet.no har over 70.000 besøkende pr.dag i høysesong.

Vi tilbyr annonse-avtale for hele vintersesongen 2018/2019.
Tot.pris kr 4.800,- eks.mva. Ønskes hjelp til å lage annonsen, bistår NTN med dette.

Ta kontakt her

Skiløyper i Trondrudmarka
Det snør ikkji skispor

Nes er kjent for suverene skiløyper, til glede for både innbyggere og besøkende.
I høysesongen kan du nyte mer enn 450km preparerte langrennsløyper i de vakre fjellområdene våre - mer enn i noen annen Hallingdals-kommune. Det er vi stolte av. Men det koster selvsagt å opprettholde de gode skiløypene. Alle bidrag hjelper!

Mitt bidrag til skiløyper i Nes

Ko skjer i Nesbyen
Ko skjer i Nesbyen

Har du fått med deg årets siste utgave av  "Ko skjer i Nesbyen"? Her finner du et stort juleprogram, tips til skiturer og spennende reportasjer. Neste "Ko skjer i Nesbyen" utgis i forkant av vinterferien 2019.
Ønsker du en reportasje om din bedrift eller en annonse, ta kontakt her.

Få med deg julens arrangementer her

Trykk for å lese