Sammen for Nesbyen - Hjertet i Hallingdal
Måneskinnstur 2018
Velkommen til Nesbyen og vårt vakre vinterland

Med så mye snø og så flotte forhold i vårt vakre vinterland, kan vi ikke annet enn å nyte enhver dag. Om du er på jobb eller har vinterferie, er hjemme eller på hytta, så er mulighetene mange for å holde deg aktiv på dagtid eller kveldstid.
Følg linkene under og bli med på Aktiviteter for hele familien.

Finn flotte skiturer og stikk ut kursen fra oversikten over nyoppkjørte løyper i vårt område, her kan du gå milevis; www.skisporet.no, søk Nesbyen.

Les mer

Nesbyen Alpinsenter
Nesbyen Alpinsenter

Nesbyen Alpinsenter melder om veldig flotte forhold og de fyller hele uka med rikt aktivitetstilbud for både store og små.

Alpinsenteret er også et godt utgangspunkt for langrenn innover i sørmarka.

Programmet for vinterferien i Nesfjellet kan du finne her.

Les mer

Nystølkroken i Trondrudmarka, Nes Sørmark
Nystølkroken

Med sitt velpreparerte skiløypenett i Trondrudmarka, kan du med sikkerhet få en god skiopplevelse fra Nystølkroken, hvor du kommer raskt opp over 1000moh. Parker bilen her og etter turen, kan du nyte god og heimelaga mat i en trivelig kafé, med alle rettigheter.

Les mer

Måneskinnsturen 2018 Nesbyen
Lørdag 3.mars Måneskinnsturen 2018

Vi viderefører Nesbyens mest stemningsfulle tradisjon og med fullmåne satser vi på at månen spiller mystisk på vårt lag.

Vi starter kl.20:00 ved Nystølkroken Kafè og går på ski i merket skispor og i stemningsfulle omgivelser med fakler og overraskelse ute i sporet. Etter den lille skituren på ca.5km, får du en herlig 3-retters middag på Nystølkroken Kafé. 
Måneskinnsturen passer for alle - invitér kjæresten eller kom gjerne alene, vi går på ski og spiser sammen.

For spørsmål; kontakt Nesbyen Turistkontor på epost info@nesbyen.no eller tlf.32070170

Påmelding her

Kjerringsleppets Vinterslepp 2018
Lørdag 10.mars Kjerringsleppet 2018

TJO HOI :) Bli med på årets vakreste, gladeste og mest sprudlende naturopplevelse!
Vi går i flotte skispor i vakre vinteromgivelser fra Langedrag Naturpark via Hallingnatten til Nystølkroken. Deretter koser vi oss på AFTERSLEPP i lavvo med godt drikke og underholdning av Ingebjør Sørbøen, ei sprek folkemusikerdame fra Ål. Les mer om Ingebjør her. Så slepper vi ut håret og trår til med en 3-retters fantastisk fjellinspirert bankett av de beste råvarer med enda mer godt i glasset :) Ta med gode kollegaer eller hele venninnegjengen og få en uforglemmelig vinteropplevelse i Nesfjellet :)
Ingen tidtaking, bare HØY gledesfaktor 

Påmelding her

Nesbyen - skiparadiset i Hallingdal
Nesbyen - skiparadiset i Hallingdal

Vi inviterer deg inn i skiparadiset i Hallingdal. Så vår nye film, laget av Lars Storheim.

De vakre og snille fjellområdene rundt Nesbyen er som skapt for langrennsløpere. I høysesong venter 456 km velpreparerte skiløyper på deg.
Les mer

Det snør ikkji skispor! Gi ditt bidrag til de fantastiske skiløypene i vårt område.

Bli stifadder i vår terrengsykkeldestinasjon.

Fagerhøy Fjellstue, Myking
Fagerhøy Fjellstue, Myking i Nes Nordmark

Fagerhøy Fjellstue ligger som en perle på toppen av Myking, med panoramautsikt over hele området og Mykingsjøen.

Fagerhøy Fjellstue er et perfekt utgangspunkt for å nyte langrennssporene i Nes Nordmark. De byr også på aktiviteter og god mat.

Les mer

Få også med deg villmarksområdene i Nes Østmark, her finnes perler av skiområder. 

Lei ut hytta di når du ikke selv bruker den
Nesbyen Booking trenger flere utleiehytter

Lei ut hytta di - når du selv ikke bruker den! Formidlingskontrakten inngås mellom deg som eier og Nesbyen Turist-og Næringsservice AS. Du bestemmer selv hvilke perioder som du ønsker å leie ut. Vi tilbyr en trygg organisering av formidlingen, avtaler om sluttvask og utlån av lintøy. Vi formidler også vaktmestertjenester. Kontakt oss på info@nesbyen.no eller tlf.32070170.

Følg med på kva-skjer-i-Hallingdal

Nesbyen Turistkontor i Alfarvegen 139, holder åpent alle hverdager kl.09:00-15:00. Velkommen! 

Sammen for Nesbyen - hjertet i Hallingdal 

Nesbyen
Bidra til utviklingen av Nesbyen

Bli medlem i NTN (Nesbyen Turist-og Næringsservice AS) Vi jobber kontinuerlig for økt attraktivitet og aktivitet. Dette er et viktig arbeid for å sikre godt næringsgrunnlag og gode handelsbedrifter i Nes. Vi vokser raskt og for å holde tritt med utviklingen, ønsker vi flere medlemmer inn i næringsforeningen.
Vi ønsker deg velkommen om du er entreprenør eller håndverker, har annen bedrift, eller driver servicevirksomhet. Vel-, lag og foreninger ser også nytten av medlemskapet eller som privatperson kan du stå som støttemedlem. 

Les mer